Dette er en nydelig pastasalat som faller i smak hos både store og små! Perfekt til lunsj, middag, hagefest, strandtur, båttur.. Ganske enkelt deilig sommermat!
Pastasalaten holder seg fint i et par dager i kjøleskapet, og er vel så god etter en dag eller to!
400 gram pastaskruer
1 lite glass soltørkede tomater
1 glass oliven
1/2 purre
1 boks hermetiske artisjokkhjerter
1/2 grillet kylling
1 porsjon hjemmelaget pesto
Maldonsalt
Hjemmelaget pesto:
2 fedd hvitløk
30 gram basilikum
50 gram parmesan
30 gram pinjekjerner
1,2 dl olivenolje
Salt
Bland sammen alle ingrediensene til pestoen, og kjør den med en stavmikser.
Smak til med salt.
Kok pastaskruene al dente i godt saltet vann. Renn av vannet og skyll dem i kaldt vann.
Hakk soltørkede tomater, finhakk purre og riv artisjokkhjertene i biter.
Rens kyllingen, og riv i biter.
Bland sammen alt i en bolle, og rør inn hjemmelaget pesto.
Smak til med maldonsalt.
Serveres lunken eller kald, holder seg godt i en dag eller to og er ypperlig restemat!
Ha gjerne et nybakt brød til!
Vel bekomme!
Pastasalaten holder seg fint i et par dager i kjøleskapet, og er vel så god etter en dag eller to!
400 gram pastaskruer
1 lite glass soltørkede tomater
1 glass oliven
1/2 purre
1 boks hermetiske artisjokkhjerter
1/2 grillet kylling
1 porsjon hjemmelaget pesto
Maldonsalt
Hjemmelaget pesto:
2 fedd hvitløk
30 gram basilikum
50 gram parmesan
30 gram pinjekjerner
1,2 dl olivenolje
Salt
Bland sammen alle ingrediensene til pestoen, og kjør den med en stavmikser.
Smak til med salt.
Kok pastaskruene al dente i godt saltet vann. Renn av vannet og skyll dem i kaldt vann.
Hakk soltørkede tomater, finhakk purre og riv artisjokkhjertene i biter.
Rens kyllingen, og riv i biter.
Bland sammen alt i en bolle, og rør inn hjemmelaget pesto.
Smak til med maldonsalt.
Serveres lunken eller kald, holder seg godt i en dag eller to og er ypperlig restemat!
Ha gjerne et nybakt brød til!
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar