Tacopai

Dette er en knallgod tacopai, en super variasjon på tacomåltidet - deilig kosemat i helgen!
Serveres med frisk salat, hjemmelaget tacosaus og rømme.



Paibunn:
125 gram smør, i terninger
3 dl hvetemel
2 ss kaldt vann 


Fyll:
400 gram karbonadedeig
1 rød paprika, i små biter
1 liten løk, finhakket
8 - 10 cherrytomater, delt i to
1 dl vann
1 porsjon/pose tacokrydder
1 boks creme fraîche
Revet ost
Olje til steking

Kjør smør og mel sammen i en kjøkkenmaskin til en smuldrete deig (eller arbeid det sammen med hendene). Tilsett vann og kjør videre til deigen ser ut som en ball.
Trykk deigen utover i en paiform på ca. 24 cm, prikk bunnen med en gaffel og la formen stå i kjøleskapet i 30 minutter eller mer.
Sett ovnen på 200 grader. Stek paibunnen i 12 minutter.

Stek karbonadedeigen i olje. Ha i paprika og løk, la det surre litt sammen. Tilsett tacokrydder og vann. La det koke inn.
Hell over creme fraiche i pannen, og bland godt. Ha alt over i paiformen, legg cherrytomatene på toppen og og strø over revet ost.
Stekes i 25-30 minutter midt i ovnen.

Serveres med frisk salat, hjemmelaget tacosaus og rømme.
Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs