4 kyllingfileter
Mariande/saus:
1 flaske BBQ saus (ca. 500 gram)
2 ts limeskall, revet
1 rød chili, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
2 ts malt spisskummen
Saft av 1 lime
1/2 ts salt
Litt nykvernet sort pepper
Guacamole:
2 avocado
1 sjalottløk
1/2 chili
2 ss sitronsaft
2 fedd hvitløk
Salt og nykvernet pepper
Pico de gallo:
3 modne tomater, i terninger
1 liten rødløk, finhakket
3 ss koriander, finhakket
2-3 ss limejuice
1/2 grønn chili, finhakket
Halvsalt
Sett ovnen på 200 grader.
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden.
Ha kyllingfiletene i en form, og hell over 1/3 av marinaden. Bland godt sammen. La det marinere i minst 20 minutter.
Bland sammen alle ingrediensene til pico de gallo.
Kjør sammen alle ingrediensene til guacamolen med en stavmikser og sett til side.
Stek kyllingen på medium til høy varme i en stekepanne sli at den danner seg en fin stekeskorpe på hver side. Ha den over i en ildfast form, og stek i ovnen i ca. 20-25 minutter.
Ta ut kyllingen og del i biter. Rør inn 1/3 av barbequemarinaden med kyllingbitene, og spar resten til servering.
Varm torillalefser.
Server kylling med torillalefse, guacamole, pico de gallo og barbequemarinade.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar