Kyllingpanne med soltørkede tomater og purre

Dette er kjempegod hverdagsmat som lages raskt og smaker fantastisk!
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.


500 gram spagetti eller annen pasta
300 gram kyllingbryst
1 boks matfløte
1 glass hakkede soltørkede tomater
1 purre, strimlet
3 fedd hvitløk, finhakket
50 gram blåmuggost (gjerne Blå Castello eller lignende myk ost) - kan sløyfes
1/2 terning kyllingbuljong 
1 dl vann
Salt og nykvernet pepper

Kok spagetti i godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Kutt kyllingfiletene i terninger.
Stek dem i panne i oljen fra glasset med soltørkede tomater, og krydre med salt og nykvernet pepper.
Ta dem ut av pannen, og sett til side.
La de soltørkede tomatene renne av seg i en sil.
Surr purre og hvitløk i samme pannen som kyllingen ble stekt i, tilsett de soltørkede tomatene og la de steke med i ett minutt.
Ha i fløte. Rør ut kyllingbuljong i kokende vann, og tilsett dette i pannen.
Putt kyllingterningene oppi, og la det hele trekke noen minutter på lav varme. Rør inn smuldret blåmuggost om ønskelig.

Server umiddelbart med spagetti.
Vel bekomme!

3 kommentarer:

  1. denne var himmelsk god=) falt i smak hos minsten også på 3 år=) takk for oppskrift!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for tilbakemelding!
      Så bra at den falt i smak!
      Jeg er helt enig, denne retten er nyyydelig! :-)

      Slett
  2. Vi må passe litt på kolesterolet her i huset, så laget denne med melk istedenfor fløte. Det kan fort bli litt tamt, fløten gjør jo sitt, men denne fungerte veldig godt!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs