Oppskriften holder til 4 personer.
2 ss rapsolje
1 rødløk, skivet
1,5 ts garam masala
1 boks hakkede tomater
1 boks kikerter
2,5 dl kyllingbuljong
1 ss sukker
200 g fersk spinat
1 kg poteter
50 g smør
1 dl helmelk
40 g brødsmuler
25 g revet parmesan ost
Maldonsalt
Nykvernet pepper
Forvarm ovnen til 200 grader
Varm oljen i en stekepanne, og surr løken på medium varme til den er myk.
Ha i hvitløk og garam masale, og stek videre i et par minutter. Hell over kikerter, buljong og sukker, og la det småkoke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Ha i spinat, og rør til den faller sammen.
Kok samtidig potetene møre. Hell av vannet, og mos dem. Rør inn smør og varm melk. Ha dem over i en bakebolle, og visp blandingen litt til mosen har en luftig, kremig konsistens. Smak til med godt med maldonsalt og nykvernet pepper.
Ha kikertblandingen i bunnen av en stor ildfast form. Fordel potetmosen over.
Bland sammen parmesan og brødsmuler.
Hell blandingen over mosen.
Stek formen i ca. 20 minutter,
Server umiddelbart.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar