Sommerlig omelett med inspirasjon fra Hellas.
Oppskriften holder til 2 voksne.
5 egg
5 ss melk
150 gram babyspinat
4 fedd hvitløk
10 cherrytomater
1 liten rødløk
125 gram fetaost
Salt og nykvernet pepper
Olivenolje til steking
Finhakk hvitløk, hakk rødløk og kutt fetaost i terninger.
Bland egg og melk i en bolle, og visp sammen. Tilsett salt og litt nykvernet pepper.
Sett pannen på medium varme og stek rødløk og hvitløk litt. Tilsett spinaten, ta pannen av platen når spinaten faller sammen.
Sett pannen på medium til lav varme. Tilsett egg.
Ha i fetaost og tomater. Sett på ett lokk, og la omeletten stå til den er stivnet.
Dryss over litt nykvernet pepper før servering.
Serveres med godt brød og eventuelt en salat.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar