Tagliatelle med laks, hvitløk og dill

En laksefavoritt! Faller i smak hos både store og små hos oss.
Oppskriften holder til to voksne og to barn.



4 laksefileter
1 dl matfløte
2 dl crème fraîche
1 terning fiskebuljong, smuldret
3 fedd hvitløk, finhakket
1 ss kikkoman soyasaus
2 ss frisk dill, finhakket 
Salt og nykvernet pepper
400 gram tagliatelle
Rapsolje til steking

Sett ovnen på 180 grader.
Brun laksefiletene i litt olje i en stekepanne og legg dem så over i en ildfast form.
Bland sammen fløte, crème fraîche, fiskebuljong, kikkoman, hvitløk, dill, salt og pepper.
Hell blandingen over fisken. Stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. 

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs