Denne er kjempegod, og faller i smak hos både store og små!
Oppskriften holder til 2 voksne og 2 små barn.
650 gram kyllingfilet, delt i biter
Raps- eller solsikkeolje
Basmatiris
Saus:
1 løk hakket
5 fedd hvitløk
10 gram frisk ingefær, hakket
1 dl vann
0,5 ts salt
0,5 ts spisskummenpulver
0,25 ts gurkemeie
0,5 ts korianderpulver
100 gram hakkede tomater (1/2 boks)
4 ss kremfløte
2-3 ss yoghurt naturell
0,5 ts garam masala
Marinade:
1 ts salt
1 ts spisskummen
1 ts koriander
0,25 ts gurkemeie
0,5 ts korianderpulver
Bland ingrediensene til marinaden, og vend kyllingbitene i blandingen. La dette stå i minst 30 minutter. I mellomtiden kjøres løk, hvitløk, ingefær og vann til en fin puré i en blender eller foodprosessor. Bland i hakkede tomater, salt, spisskummen, koriander og gurkemeie.
Brun så kyllingen raskt i en stekepanne. Legg den over i en gryte, sammen med sausen. Kokes i 20 minutter. Mot slutten av koketiden tilsettes kremfløte, yoghurt og garam masala.
Serveres umiddelbart med basmatiris og hjemmelagde nanbrød.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar