PEPPERONIPASTA

Enkel og god hverdagspasta!
Oppskriften holder til 2 store og 2-3 små.





400 gram pasta
2 ss olivenolje
1 løk, finhakket
1 paprika, i terninger
500 gram hermetiske tomater
3 ss soltørkede tomater i olje, hakket
100 gram pepperoni, i skiver
1 ts paprikapulver
2 ss persille, hakket
1 ts flytende honning
Salt og nykvernet pepper

Varm oljen i en stekepanne, og stek løken på medium varme til den er myk.
Tilsett paprika, tomatene fra boks, soltørkede tomater og paprikapulver. Kok opp.
Ha i pepperoni og persille, krydre etter smak med salt og nykvernet pepper.
La det putre på medium til lav varme i 10 minutter før servering.
Kok pastaen etter anvisning på pakken og bland sammen med sausen.

Server gjerne med en grønn salat til.
Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs