Det er deilig med krydrede gryteretter nå som vinteren nærmer seg.
Dette er en smakfull variant med indisk inspirasjon som lages på under 30 minutter!
Oppskriften holder til 4-5 personer.
400 gram kyllingkjøttdeig
450 gram søtpotet
1 brokkoli
1 blomkål
2,5 beger creme fraiche
1 flaske Heinz chilisaus
1 dl vann
2 terninger med kjøttbuljong
3 ss currypulver
3 ss estragon
1/2 ts nykvernet pepper
Litt chilipulver
Rapsolje til steking
Basmatiris
Kutt søtpotet i terninger.
Del brokkoli og blomkål i små buketter.
Brun kyllingkjøttdeigen i litt olje i en stekepanne.
Bland sammen creme fraiche, chilisaus, currypulver, estragon og pepper i en bolle.
Kok opp vannet, og rør ut buljongterningene
Ha kjøttdeigen i en stor gryte sammen med saus og buljong.
Kok opp, og la det småputre på medium til lav varme til grønnsakene er møre.
Smak til med salt og chilipulver.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
"2,5 beger creme fraiche"?? Skal det virkelig være to og et halvt beger eller menes det noe annet?
SvarSlett2,5 beger skal det være! :-)
SlettIndisk smak uten koriander?
SvarSlettDu må gjerne drysse over litt koriander til slutt, men her dominerer estragon såpass mye at det er overflødig. Her er det curry som mest av alt sender tankene mot indisk mat når man smaker.. :-)
Slett