Chilimengden justeres etter smak.
Oppskriften holder til 4 voksne.
600 gram kyllingbryst
2 ss olivenolje
2 rødløk, finhakket
2 røde chili, finhakket
1,5 ss fersk ingefær, finhakket
2 kinesiske hvitløk, finhakket
2 ss garam masala
4 ts tandoori masala
2 ts paprikapulver
2 ts malt koriander
2 bokser hakkede tomater
1/2 boks kokosmelk (smak til med mer/mindre)
1 ts salt
1 ts nykvernet pepper
Chillipulver
Basmatiris
Kok basmatiris etter anvisning på pakken.
Del kyllingfiletene i biter, og brun dem raskt i varm stekepanne.
Fres løk, sjalottløk, chilli, ingefær og hvitløk i olje. Skru ned varmen og rør inn krydderet.
Øk varmen på platen igjen, og la det steke litt til før de hermetiske tomatene og kyllingbitene tilsettes.
La det putre i 10 minutter på medium varme, før kokosmelk tilsettes.
Smak retten til med salt og chillipulver.
Serveres med nykokt basmatiris og hjemmelagde nanbrød.
Vel bekomme!
Den her har blitt en slager i huset! Har alltid elsket indisk mat og har lett etter en passende oppskrift som jeg foretrekker lenge fram til jeg snublet over denne. Denne versjonen lages nå regelmessig her hjemme med dine nydelige garlic-nan. Fantastisk godt!
SvarSlettSå utrolig hyggelig å høre! Takk for tilbakemelding! :-)
Slett