Pasta med kylling, spekeskinke og balsamicopaprika

Kjempegod og enkel middag!
Oppskriften holder til 2 voksne og 2 barn.



2 kyllingfileter
80 gram spekeskinke
10 ss olivenolje
350 gram pastaskruer
2 røde paprika, strimlet
2 løk, skivet
2 kinesiske hvitløk, finhakket
5 ss vann
6 ss balsamicoeddik
1 ts tomatpuré
Salt og nykvernet pepper

Surr løk og paprika på svak til middels varme i en panne med 6 ss olivenolje i 15 minutter. Tilsett underveis vann, tomatpuré og balsamicoeddik. Smak til med salt og pepper.

Stek kyllingbitene i panne, og krydre dem med salt og pepper. Sprøstek så skivene med spekeskinke.

Pasta kokes al dente etter anvisning på pakken.

Serveres umiddelbart.
Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs