Søt rødløkskompott kombinert med chorizo og deilig tomatkonfit er virkelig verdt å prøve!
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBnnE4mJ4QEFmJMJ0xzJURziJwNtdaGf_27zBzTNvPLC9qrwsvuf5e1Ki_VgrXtBpGbZnD6p4cQuuSLFnfm6tG-EPhgPC1uJ3rK1UljPTelEegGV0O8B3a_s_LZukood8p7MvJKTQTGPMX/s1600/Pasta+med+chorizo+og+r%C3%B8dl%C3%B8kskompott.jpg)
400 gram pasta
Konfiterte tomater (oppskrift her)
100 gram chorizo (helst en pølse som du skiver selv, jeg foretrekker Taga sin)
2 rødløk
3 ss sukker
2 ss Kviteseidsmør
5 ss balsamicoeddik (søt type)
5 ss olivenolje
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skrell og kutt rødløk i skiver.
Ha sukker i en kasserolle. Smelt sukkeret på medium varme, men pass godt på så det ikke brenner seg.
Når det er smeltet tilsettes smør. Rør sammen og ha i balsamicoeddik.
Vend tilslutt inn rødløk. La det putre på lav varme i 10 minutter. Hell av overflødig smør/balsamico.
Kutt chorizopølsen i skiver, og stek den på medium til høy varme i olivenolje i pannen.
Hell vannet av pastaen.
Vend chorizopølse og olje sammen med pasta. Tilsett rødløkskompott.
Legg opp på tallerken og ha på konfiterte tomater.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar