Dette er pastaretten sin! Veldig enkel (om man har konfiterte tomater på lur), og utrolig smakfull.
Søt rødløkskompott kombinert med chorizo og deilig tomatkonfit er virkelig verdt å prøve!
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.
400 gram pasta
Konfiterte tomater (oppskrift her)
100 gram chorizo (helst en pølse som du skiver selv, jeg foretrekker Taga sin)
2 rødløk
3 ss sukker
2 ss Kviteseidsmør
5 ss balsamicoeddik (søt type)
5 ss olivenolje
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skrell og kutt rødløk i skiver.
Ha sukker i en kasserolle. Smelt sukkeret på medium varme, men pass godt på så det ikke brenner seg.
Når det er smeltet tilsettes smør. Rør sammen og ha i balsamicoeddik.
Vend tilslutt inn rødløk. La det putre på lav varme i 10 minutter. Hell av overflødig smør/balsamico.
Kutt chorizopølsen i skiver, og stek den på medium til høy varme i olivenolje i pannen.
Hell vannet av pastaen.
Vend chorizopølse og olje sammen med pasta. Tilsett rødløkskompott.
Legg opp på tallerken og ha på konfiterte tomater.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar