Oppskriften gir 4 burgere.
1 liten squash
1 ss olivenolje
2 ss smør
1 sjalottløk, hakket
4 fedd hvitløk, finhakket
8 soltørkede tomater, hakket
2 dl brødsmuler
2 egg
0,5 dl parmersan
0,5 dl rapsolje
Varm ovnen til 250 grader. Del sqashen i to, ha på olivenolje og litt salt og pepper. Legg dem med snittsiden ned på bakebrettet og stek i ovnen i 25-30 minutter.
Ta ut innmaten med en skje og sett til side.
Surr sjalottløk og hvitløk i smør i en panne til løken er myk. Tilsett soltørkede tomater og stek videre et par minutter. Bland så inn squash. Sett til side og avkjøl i 5-10 minutter.
Bland sammen brødsmuler, parmersan og egg i en bolle. Hell over blandingen i pannen. Smak til med salt og pepper. Form til 4 burgere. Stekes på medium til høy varme i olje i 3-4 minutter på hver side.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar