Squashburger

Dette er deilige vegetarburgere! Ovnsbakt squash, soltørkede tomater og hvitløk kombinert med parmersan gir deilig smak til burgerne. Prøv dem du også! 
Oppskriften gir 4 burgere.

1 liten squash
1 ss olivenolje
2 ss smør
1 sjalottløk, hakket
4 fedd hvitløk, finhakket
8 soltørkede tomater, hakket
2 dl brødsmuler
2 egg
0,5 dl parmersan
0,5 dl rapsolje

Varm ovnen til 250 grader. Del sqashen i to, ha på olivenolje og litt salt og pepper. Legg dem med snittsiden ned på bakebrettet og stek i ovnen i 25-30  minutter.
Ta ut innmaten med en skje og sett til side.

Surr sjalottløk og hvitløk i smør i en panne til løken er myk. Tilsett soltørkede tomater og stek videre et par minutter. Bland så inn squash. Sett til side og avkjøl i 5-10 minutter.

Bland sammen brødsmuler, parmersan og egg i en bolle. Hell over blandingen i pannen. Smak til med salt og pepper. Form til 4 burgere. Stekes på medium til høy varme i olje i 3-4 minutter på hver side.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs