Oppskriften holder til 2 voksne og 2 barn.
4 porsjonsfileter med torsk
4 skiver spekeskinke
400 gram søtpoteter
1,5 ss sitronsaft
2 ss smør
150 gram aspargesbønner
12 cherrytomater
Havsalt og nykvernet pepper
Rapsolje til steking
Start med å skrelle, dele og koke søtpotetene møre i vann.
Sett ovnen på 220 grader.
Surr torskefiletene med spekeskinke, og brun dem raskt i stekepanne på høy varme.
Ha fisken over i en smurt ildfast form, og bak i ovnen i 12-15 minutter.
Hell vannet av søtpotetene og mos dem.
Rør inn smør og sitronsaft, smak så til med havsalt og nykvernet pepper.
Del cherrytomatene i to, og wok dem raskt i olje i varm panne sammen med aspargesbønnene.
Krydre med salt.
Server torskefileter surret i spekeskinke med søtpotetmos, aspargesbønner og cherrytomater.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar