Deilig hjemmelaget Troika-konfekt!
1 pk. Odense marsipan
300 gram Odense myk nougat
150 gram mørk kokesjokolade
1 pk. bringebærgelé
Ha bakepapir i en form på ca. 15x25 cm.
Ha marsipanen i formen, og kjevle/klem den ut så den jevnt dekker bunnen av formen.
Smelt halvparten av nougaten i vannbad, og bre den over marsipanen. Sett formen i kjøleskap.
Kok geléen som anvist på pakken, men bruk kun halv vannmengde.
La geléen avkjøle i vannbad til den nesten begynner å stivne, og hell den så over nougaten i formen.
Avkjøl i kjøleskap.
Smelt resten av nougaten i vannbad, og bre et nytt lag over geléen. Avkjøl igjen i kjøleskap.
Smelt sjokoladen i vannbad, og hell den over formen.
Settes i kjøleskap.
Ta ut formen i god tid før servering, og skjær i biter først når konfekten har stått en stund på benken. Da vil ikke sjokoladen sprekke så lett.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar