Marinert kylling i bananblad

Bananblad kan kjøpes i asiatiske matbutikker.
Passer fint som forrett eller smårett. 




1 ts tørket oregano
1 ts spisskummenfrø
1 ts hel pepper
1 kinesisk hvitløk, finhakket
3 ss appelsinsaft
0,5 ts salt
400 g kyllingfilet
Bananblader

Ha pepper, spiskummen og oregano i en morter. Etter å ha støtt krydderet i morteren blandes det med hvitløk og appelsinsaft i en bolle. Kutt kyllingen i biter, og mariner den i blandingen i 30 minutter.
Pakk hver kyllingbit med litt marinade inn i bananblad. Dra tråder av bananbladet som brukes til å knyte sammen pakkene. Stekes i ovn ved 180 grader i ca. 20-25 minutter.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs