Veldig smakfull rett med asiatisk inspirasjon.
Denne retten holder til 4 voksne.
2 pk eggnudler
400 g karbonadedeig
4 cm ingefær, finhakket
4 sjalottløk
1 kinesisk hvitløk, finhakket
1,5 ts kaffir limeblader, hakket
2 bokser hakkede tomater
3 ss hakket koriander
2 ss rød currypaste (thailandsk)
2 ss fiskesaus
1 dl vann
Fres hvitløk, sjalottløk og ingefær i litt olje i en stekepanne. Tilsett karbonadedeig og stek videre. Når karbonadedeigen er stekt helles boksene med hakkede tomater i sammen med 1 dl vann og 1 ss currypaste.
Bland godt og la det putre på svak varme i 5-10 minutter.
Kok eggnudlene etter anvisning på pakken.
Før servering røres 1,5 ts kaffir limeblader inn i sausen.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Så super snadder ut, Lillian. :)
SvarSlettKjempegod, har akkurat laget den. Bruker du hot currypasta? Jeg brukte mild.
SvarSlettAnja
Hei Anja!
SvarSlettSå flott at den falt i smak!
Currypastaen jeg bruker har ikke noen hot eller mild betegnelse, den er fra Blue Dragon sin Thai serie. Skal jeg ha retten sterkere tilsetter jeg en skje ekstra av den :-)