Andebryst med friterte wontonark og guacamole

Denne forretten holder til 8 personer.
Wontonark får man kjøpt i frysedisken hos mange asiatiske matforretninger.




Andebryst med wonton:
8 wontonark
1 dl mais- eller solsikkeolje
1 andebryst
1 ss smør
Salt og pepper

Guacamole:
2 modne avocado
1 ss finhakket sjalottløk
1/4 kinesisk hvitløk, finhakket
1 ss fersk koriander, hakket
1 ss limesaft
1 tomat
Salt og pepper

Andebryst:
Gni andebrystet inn med salt og pepper, og brun i pannen.
Stek det så i ovnen ved 200 grader i 5 minutter. La kjøttet hvile før det skjæres i tynne skiver.

Wonton:
Friter wontonarkene i frityrkoker eller i panne med mais- eller solsikkeolje. De skal bli gylne.

Guacamole:
Kok opp vann, skjær et snitt i tomatene og putt i gryten. Ta opp så fort skinnet løsner. Avkjøl i kaldt vann, fjern skinnet og kjernen, kutt så i biter.
Mos avokadoene i en bolle med en gaffel, tilsett sjalottløk, koriander, limesaft og tomatbiter. Smak til med salt og pepper.

Vel bekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs