Kjempegod og enkel middag!
Oppskriften holder til 2 voksne og 2 barn.
2 kyllingfileter
80 gram spekeskinke
10 ss olivenolje
350 gram pastaskruer
2 røde paprika, strimlet
2 løk, skivet
2 kinesiske hvitløk, finhakket
5 ss vann
6 ss balsamicoeddik
1 ts tomatpuré
Salt og nykvernet pepper
Surr løk og paprika på svak til middels varme i en panne med 6 ss olivenolje i 15 minutter. Tilsett underveis vann, tomatpuré og balsamicoeddik. Smak til med salt og pepper.
Stek kyllingbitene i panne, og krydre dem med salt og pepper. Sprøstek så skivene med spekeskinke.
Pasta kokes al dente etter anvisning på pakken.
Serveres umiddelbart.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar