En fantastisk form som kan anbefales! Lavkarbo er den også.
2 kyllingfileter, i små biter
1 liten blomkål, i buketter
1 liten brokkoli, i buketter
1 rød paprika, strimlet
1/2 purre, skivet
2 kinesiske hvitløk, finhakket
100 gram fetaost i terninger
1 rødløk, strimlet
6 champinjong
Grønnsaksbuljong
1 boks Kavli smøreost
1 beger creme fraïche
2 ts sambal olek (chillipaste)
1,5 ts paprikakrydder
Revet ost
Salt og nykvernet pepper
Smør til steking
Forvell blomkål og brokkoli i en gryte med grønnsaksbuljong, hell av vannet.
Stek løk og champinjong i panne med smør til løken er myk. Krydre med salt og pepper.
Ha så alle grønnsakene i en ildfast form.
Brun kyllingbitene i litt smør i panne, og ha dem også i formen.
Bland sammen creme fraïche, hvitløk, smøreost, sambal olek og paprikakrydder. Hell blandingen over i formen, og bland sammen.
Ha på revet ost og stek på 220 grader i 20-25 minutter.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hei, du lager utrolig masse god mat! Stadig innom og finner dagens middag hos deg. Jeg er ikke så flink til å kommentere hos deg, men er sikker på at mange er innom uten å kommentere.
SvarSlett