Kyllingfilet med spekeskinke og purreløksrisotto

En rask og smakfull rett!
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.



4 kyllingfileter
4-8 skiver spekeskinke
1 kinesisk hvitløk eller 4 hvitløksfed, finhakket
1 stor purre, skivet
1,5 ss smør
2 dl arborioris
7 dl kyllingkraft
50 g parmersan, revet
2-3 ss rapsolje

Del kyllingfiletene i to på langs.
Surr spekeskinken rundt kyllingfiletene, og stek dem raskt i litt rapsolje i panne. Bak dem så i ovn ved 200 grader i 15 minutter.

Varm 2 ss rapsolje i en gryte, og surr hvitløk og purre på middels varme til purren er myk. Tilsett risen, og rør inn. Ha så i kyllingkraften og la det hele koke på middels varme til risen har fått fin konsistens, ca 10-15 minutter. Rør om innimellom. Ha i smør og parmersan til slutt.

Serveres umiddelbart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs