Capellini med tomatsaus og fetaost

En smakfull og rask pastarett!
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.



400 gram capellini (eller spagetti)
8-10 soltørkede tomater, finhakket
1 løk, finhakket
1 kinesisk hvitløk, finhakket
1 boks hakkede tomater
1 terning med grønnsaksfond
1/2 terning med grønnsaksbuljong,  knust
1 ts tørket oregano
90 gram fetaost i terninger.

Stek løk, hvitløk og soltørket tomat i litt olje i panne til løken er blank og myk. Tilsett boksen med hakkede tomater, fondterning og grønnsaksbuljongen. La det putre i 5-10 minutter. I mellomtiden koker du capellini eller spagetti etter anvisning på pakken.
Rør inn oregano og fetaost i sausen, og la det putre på svak varme i 2-3 minutter til.
Server umiddelbart.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs