Denne retten holder til 4 personer.
500 gram tagliatelle
1 aubergine
3 kinesiske hvitløk
Olivenolje
Bladpersille
Ta av skallet på hvitløken.
Varm opp 5 ss olje i en tykkbunnet gryte og ha i hvitløken.
La dem surre på medium til lav varme i 15-20 minutter til de er møre.
Skrell aubergine med en grønnsaksskreller.
Kutt den i terninger på 1 x 1 cm.
Varm 5 ss olje i en stekepanne.
Ha i auberginebitene og la dem steke på medium høy varme til de er gyldne og møre. Krydre med salt og pepper i to omganger.
Kok tagliatelle i godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Sett til side 1/2 dl av kokevannet når du heller av.
Bland pastaen med oljen fra hvitløksstekingen, og kokevannet.
Mos hvitløkene, og bland inn i pastaen.
Anrett på tallerkener, og dryss over aubergine og hakket bladpersille.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar