Appelsinkake med sjokoladebiter

Favorittkaken fra barndommen, like fantastisk den dag i dag!
Appelsin og mørk sjokolade sammen er en magisk kombinasjon..
Gode hver for seg, uslåelige sammen!
Prøv den du også, jeg tror ikke du vil angre..



3 egg
2 dl sukker
2,5 dl siktet hvetemel
150 gram smør, smeltet
Revet skall av 1/2 appelsin
2 ss presset appelsinsaft
100 gram kokesjokolade, finhakket

Glasur:
2 dl melis
4-5 ss presset appelsinsaft
Revet skall av 1/2 appelsin

Pisk egg og sukker til eggedosis.
Rør inn smeltet smør, appelsinsaft og appelsinskall.
Rør inn melet, litt etter litt.
Ha tilslutt i sjokoladen.
Hell røren  over i en springform på 24-26 cm i diameter.

Stek på 175 grader nederst i ovnen i 40-45 minutter.

Rør sammen ingrediensene til glasuren og avkjøl kaken litt før den helles over.

Vel bekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs