Dette er kjempegod hverdagsmat som lages raskt og smaker fantastisk!
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.
500 gram spagetti eller annen pasta
300 gram kyllingbryst
1 boks matfløte
1 glass hakkede soltørkede tomater
1 purre, strimlet
3 fedd hvitløk, finhakket
50 gram blåmuggost (gjerne Blå Castello eller lignende myk ost) - kan sløyfes
1/2 terning kyllingbuljong
1 dl vann
Salt og nykvernet pepper
Kok spagetti i godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Kutt kyllingfiletene i terninger.
Stek dem i panne i oljen fra glasset med soltørkede tomater, og krydre med salt og nykvernet pepper.
Ta dem ut av pannen, og sett til side.
La de soltørkede tomatene renne av seg i en sil.
Surr purre og hvitløk i samme pannen som kyllingen ble stekt i, tilsett de soltørkede tomatene og la de steke med i ett minutt.
Ha i fløte. Rør ut kyllingbuljong i kokende vann, og tilsett dette i pannen.
Putt kyllingterningene oppi, og la det hele trekke noen minutter på lav varme. Rør inn smuldret blåmuggost om ønskelig.
Server umiddelbart med spagetti.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
denne var himmelsk god=) falt i smak hos minsten også på 3 år=) takk for oppskrift!
SvarSlettTakk for tilbakemelding!
SlettSå bra at den falt i smak!
Jeg er helt enig, denne retten er nyyydelig! :-)
Vi må passe litt på kolesterolet her i huset, så laget denne med melk istedenfor fløte. Det kan fort bli litt tamt, fløten gjør jo sitt, men denne fungerte veldig godt!
SvarSlett