STEKT BANAN MED COGNAC OG KIRSEBÆRIS

Denne desserten lages i en fei og smaker nydelig!
Oppskriften holder til 4 personer.




4 små bananer
2 ss limesaft
2 ss smør
2 ss brunt sukker
2 ss cognac

50 gram sjokolade
1 ss rapsolje 

Kulinarus kirsebæris (eller annen god iskrem)
Hakkede peanøtter

Smelt sjokolade på svak varme i en kasserolle. Visp inn oljen.

Skrell og del bananene i to på langs. Smelt smøret i stekepannen på medium varme, rør inn sukkeret. Ha i bananene, hell over cognac og limesaft og stek i blandingen i 2-3 minutter.


Server bananene umiddelbart med is og den smeltede sjokoladen.
Pynt gjerne med noen hakkede peanøtter.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs