Cottage pie med spinat, rødløk og kikerter

Oppskriften holder til 4 personer.

2 ss rapsolje
1 rødløk, skivet
1,5 ts garam masala
1 boks hakkede tomater
1 boks kikerter
2,5 dl kyllingbuljong
1 ss sukker
200 g  fersk spinat
1 kg poteter

50 g smør
1 dl helmelk
40 g brødsmuler
25 g revet parmesan ost

Maldonsalt
Nykvernet pepper

Forvarm ovnen til 200 grader
Varm oljen i en stekepanne, og surr løken på medium varme til den er myk.
Ha i hvitløk og garam masale, og stek videre i et par minutter. Hell over kikerter, buljong og sukker, og la det småkoke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Ha i spinat, og rør til den faller sammen.

Kok samtidig potetene møre. Hell av vannet, og mos dem. Rør inn smør og varm melk. Ha dem over i en bakebolle, og visp blandingen litt til mosen har en luftig, kremig konsistens. Smak til med godt med maldonsalt og nykvernet pepper.

Ha kikertblandingen i bunnen av en stor ildfast form. Fordel potetmosen over.
Bland sammen parmesan og brødsmuler.
Hell blandingen over mosen.

Stek formen i ca. 20 minutter,
Server umiddelbart.

 Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs