OKSEHAKK

Dette er enkel og kjempegod mat fra min manns barndom. En storfavoritt hos barna!
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.
Prøv du også, det er overraskende godt! 



400 gram kjøttdeig av storfe
1 løk
6-8 poteter
2 mellomstore gulrøtter
3 dl vann
1,5 ts salt
1/2 ts pepper
Gressløk

Finhakk løk og del gulrøttene i biter.
Skrell og kutt potetene i terninger.
Ha kjøttdeigen i en stor kasserolle sammen med løk og vann - kok under lok på medium til lav varme i 15 minutter.
Ha i poteter og gulrotter, og kok videre til grønnsakene er møre.
Mos sammen med en potetmoser og smak til med salt og pepper.
Server med et dryss av hakket gressløk.

Vel bekomme!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs