Oppskriften holder til 4 personer som middag!
250 gram laksefilet, delt i 12 biter
2 røde chili, finhakket
4 fedd hvitløk, finhakket
6 cm ingefær, hakket
4 ss sesamolje
1 ts korianderfrø
1 bunt koriander
3 bokser kokosmelk
8 dl fiskebuljong eller kraft
0,6 dl fiskesaus
200 gram eggnudler
2 vårløk, strimlet
Kok eggnudlene etter anvisning på pakken.
Ha chili, hvitløk, ingefær og koriander i en blender eller lignende, og kjør til en fin paste.
Ha pasten i en stor gryte og varm opp. Rør inn kokosmelk og fiskebuljong.
La suppen koke i 10 minutter. Tilsett fiskesaus og nudler.
Legg de rå laksebitene og litt kokte nudler i hver serveringsskål - hell suppe over.
La det trekke til laksen er er klar, ca 1-2 minutter.
Server umiddelbart med vårløk drysset over.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar