Oppskriften holder til 4 personer.
Chillistekte kyllingbryst
4 kyllingbryst
Chilliolje
Salt og nykvernet pepper
Marinert rødløk:
2 rødløk, i tynne skiver
2 ss rødvineddik
2 ss balsamicoeddik
Nykvernet pepper
Potetmos:
500 g poteter, skrelt
ca. 0,5-1 dl fløte (se an konsistensen)
Maldonsalt
Nykvernet pepper
1 glass basilikumspesto
Start med å marinere rødløken. Putt i en bolle, bland i eddiken og litt nykvernet pepper. La det stå i minst 30 minutter.
Kok potene i biter i vann uten salt til de er møre. Hell av vannet og mos dem
sammen med fløten, smak til med maldonsalt og
nykvernet pepper.
Stek kyllingfiletene i chilliolje på medium til lav varme i stekepanne under lokk, til de er gjennomstekte. Krydre med salt og nykvenet pepper.
Server chillikylling med potetmos, marinert rødløk og basilikumspesto.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar