Chillistekte kyllingbryst med potetmos, marinert rødløk og pesto

Oppskriften holder til 4 personer.



Chillistekte kyllingbryst
4 kyllingbryst
Chilliolje
Salt og nykvernet pepper


Marinert rødløk:
2 rødløk, i tynne skiver
2 ss rødvineddik
2 ss balsamicoeddik
Nykvernet pepper

Potetmos:
500 g poteter, skrelt
ca. 0,5-1 dl fløte (se an konsistensen)
Maldonsalt
Nykvernet pepper

1 glass basilikumspesto

Start med å marinere rødløken. Putt  i en bolle, bland i eddiken og litt nykvernet pepper. La det stå i minst 30 minutter.

Kok potene i biter i vann uten salt til de er møre. Hell av vannet og mos dem sammen med fløten, smak til med maldonsalt og nykvernet pepper.

Stek kyllingfiletene i chilliolje på medium til lav varme i stekepanne under lokk, til de er gjennomstekte. Krydre med salt og nykvenet pepper.

Server chillikylling med potetmos, marinert rødløk og basilikumspesto.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar