Nam nam nam! Deilige sjokoladekjeks!
2,25 dl smeltet smør
0,5 dl hvitt sukker
3 dl brunt sukker
1 egg og 1 eggeplomme
2 ss melk
1,5 ts vaniljeessens
5,5 dl hvetemel
1 ts natron
100 gram kokesjokolade
Grovhakk sjokoladen.
Kjør hvitt og brunt sukker sammen med smeltet smør i en kjøkkenmaskin.
Ha i egg og eggeplomme, melk og vaniljeessens. Bland sammen.
Tilsett mel og natron, bland veldig sakte i maskinen for å unngå klumper.
Ta bollen ut av kjøkkenmaskinen, og rør sjokoladen inn for hånd.
La deigen hvile i kjøleskapet i 30 minutter.
Posjoner ut med iskremskje på stekebrett med bakepapir.
Stek på 190 grader mellom 5-8 minutter, avhengig av ovn.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar