KREMET PASTA MED KYLLING OG KANTARELL

Du finner kantareller både i skogen og i butikken i disse dager, og her har du oppskrift på en kjempegod kremet pastarett hvor "skogens gull" spiller hovedrollen.
Lager du denne blir 2 store og 2-3 små mette.



2 kyllingbryst
400 gram kantareller
1 løk
1,5 dl fløte
1 dl vann
1/2 terning kyllingbuljong
1 ts soyasaus
3/4 ts balsamicoeddik
3 ss rømme
350 gram pastaskruer
25 gram smør
Salt og nykvernet pepper

Kok pasta i godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Finhakk kantarellene og løken.
Strimle kyllingen, og varm en stekepanne med halvparten av smøret. Stek kyllingen, og krydre med salt og pepper. Ta den ut av pannen og sett til side.
Varm resten av smøret i den samme stekepannen. Stek sopp og løk til kantarellene er gylne og løken er myk.
Ha i fløte, vann og smuldret buljongterning. Tilsett soyasaus og balsamicoeddik. Kok opp og la det småputre på lav varme i 5 minutter.
Tilsett rømme og rør den godt inn.
Ha i kylling og la det trekke på lav varme et par minutter.
Smak til med salt og pepper.
Serveres umiddelbart med nykokt pasta og eventuelt baguetter.

Vel bekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs