Grønnsakslasagne er en ypperlig måte å få i barna grønnsaker på. Veldig godt er det også, for både store og små!
700 gram søtpotet
200 gram sellerirot
1 purre
2 bokser hakkede tomater
1 dl vann
1 boks hermetiske sorte bønner
1 ts salt
0,5 ts pepper
1 ts provencekrydder
2 ss hakket frisk timian
1 ss honning
1 ts paprikapulver
0,5 ts rosmarin
Olje til steking
Ostesaus:
50 gram smør
4 ss hvetemel
5 dl lettmelk
1 dl revet ost
Salt og nykvernet pepper
4 ss hvetemel
5 dl lettmelk
1 dl revet ost
Salt og nykvernet pepper
Start med å sette ovnen på 225 grader.
Kutt grønnsakene i terninger på 1 x 1 cm. Purren skives.
Kutt grønnsakene i terninger på 1 x 1 cm. Purren skives.
Varm olje i en stekepanne, og stek grønnsakene under omrøring i 5 minutter.
Tilsett hakkede tomater, vann, honning og krydder. La det småputre i 5 minutter. Rør inn de hermetiske bønnene.
Smelt smøret i en annen kasserolle. Rør inn hvetemel.
Ha i melken og varm opp på lav til medium varme under omrøring til sausen tykner.
La den småkoke i none minutter. Ha i osten og smak til med salt og nykvernet pepper.
Montér lasagnen.
- Saus
- Lasagneplater
- Saus
- Ostesaus
- Lasagneplater
- Saus
- Ostesaus
- Lasagneplater
- Saus
- Ostesaus
- Revet ost på toppen
Stekes i ca. 30 minutter på 225 grader.
Stekes i ca. 30 minutter på 225 grader.
Vel bekomme!
<div id="49097872-CBAE-4292-B9109D7CF622F1AA-4F8F438D-7FAA-49E0-8B011E3EFAFAABD7"></div>
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar