Alt-i-en-gryte spagetti med chorizo og blåmuggost

Istedenfor å koke pasta i vann, kokes den her i gryten sammen med resten av ingrediensene. 
Det gir en deilig kremig pastarett med masse smak! Kan absolutt anbefales!
Denne oppskriften gir en stor porsjon som metter 5-6 voksne. Vi hadde den til 3 voksne og 3 små barn, og har godt med rester i kjøleskapet. 





2 rødløk, skivet
150 gram chorizopølse, skivet (helst en hel pølse som du skiver selv, Taga sin er veldig god)
100 gram blå castello, eller annen blåmuggost
800 gram spagetti, delt i to
1,2 liter kyllingkraft eller kyllingbuljong
3 dl fløte
3/4 ts salt
3 ss hakket gressløk 
4 ss olivenolje

Varm olivenolje på medium varme i en gryte, ha i chorizo og la den steke litt. Tilsett løk og la det surre sammen til løken er myk, ca 5 minutter. Ha i spagetti, kyllingkraft, fløte og 3/4 ts salt. Kok opp.
Reduser varmen noe, tilsett blåmuggost og kok under omrøring til pastaen er ferdig, ca 10-12 minutter. Rør inn gressløk og smak til med salt.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs