- One-pot eller alt-i-en.gryte retter lager seg nesten selv. Veldig praktisk i en hektisk hverdag og middag på under 30 minutter.
- Oppskriften metter 2 voksne og 3 små barn.
- 300 gram pasta
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 1 løk, hakket
- 120 gram chorizo, i skiver
- 5 dl kyllingbuljong, fond eller kraft
- 1 boks hakkede tomater
- 1 dl fløte
- 1 håndfull frisk oregano, hakket
- 100 gram hakkede soltørkede tomater i olje, avrent
- 100 gram fetaost, i terninger
- 1 klype salt
- 1 ss olivenolje
Varm oljen i en gryte, og fres løk, hvitøk og chorizo sammen på medium varme til løken er myk. Tilsett pasta, hakkede tomater, fløte, buljong, soltørkede tomater og salt.
Sett opp varmen og kok opp. Senk til medium varme og la det koke under lokk i 12-14
minutter til pastaen er ferdigkokt.
Rør inn fetaost og oregano.
Servér umiddelbart.
Servér umiddelbart.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar