Nydelig argentinsk rett bestående av grillet eller stekt chorizo i en varm baguette med chimichurri saus og deilig tilbehør!
Denne oppskriften holder til 4 personer, og er nydelig både som en lunsj og middag.
225 gram chorizopølse (hel pølsesnabb fra f.eks Taga)
2 avokado, i skiver
1 rødløk, i skiver
4 baguetter, ferdig stekte
Chimichurri saus:
2 dl persille, hakket
5 ss frisk oregano, hakket
1/2 løk, hakket
8 fedd hvitløk, hakket
4 ss rødvinseddik
2 ss sitronsaft
5 ss olivenolje
Salt og pepper
2 ss olje til steking
Bland alle ingrediensene til chimichurrien med en stavmikser til en fin saus.
Kutt chorizopølsene i ca. 1/2 cm tykke skiver. Stek dem på medium til høy varme i 1-2 minutter under omrøring. Oljen fra pannen skal også brukes i baguetten, så spar på den.
Del baguettene nesten igjennom på toppen.
Ha i avokado i skiver og litt chimichurrisaus i bunnen. Legg på chorizopølse, rødløk og mer chimichurrisaus. Avslutt med å helle over litt av stekeoljen fra pannen med chorizo.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Jeg fikk mannen min til å lage denne i går, perfekt helgekos! Mange deilige smaker som passet godt sammen�� Jeg synes du har veldig mange spennende oppskrifter, kommer til å fortsette å teste ut��
SvarSlettSå spennende prosjekt med mat fra alle land :) Godt man har internett for å søke seg fram. Må prøve noen av disse rettene etter hvert, elsker å reise og elsker å lage mat, fin kombinasjon. Får alltid masse inspirasjon på de turene jeg er på. Var i Libanon for et par år siden, det er bare å begynne å glede seg til du kommer til L :) Sorry at jeg er anonym fant ikke ut av de andre alternativene :( Hilsen Nina
SvarSlett