SPAGHETTI MED CHILIREKER OG GREMOLATASMULER

Dette er en smaksbombe som metter 3-4 personer. 
Skal små barn spise retten kan det være greit å utelate chili.



4 ss olivenolje
2 chili, i små biter
4 fedd hvitløk, finhakket
1 ss fennikelfrø
150 gram cherrytomater, delt i to
400 gram spaghetti
300 gram scampi
0,5 ts salt

2 skiver tørr loff
1 håndfull persille
Revet skall av 1 sitron
1 ss olivenolje

Varm ovnen til 200 grader.
Kjør brød, persille og sitronskall i en blender.
Hell blandingen over på et bakebrett og drypp over olivenolje.
Bak i ovnen i 7 minutter.

Kok spaghetti etter anvisning på pakken. Hell av vannen og bland litt olivenolje i spaghettien.

Varm oljen i en stekepanne. Surr chili og hvitløk i 1 minutt. Ha i scampi, og la det steke litt sammen før tomater og salt tilsettes. La det surre på lav varme i 5 minutter.

Servér chilirekene med spaghetti og gremolatasmuler.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs