En suppevinner blant både store og små! Anbefales!
Oppskriften holder til 2 voksne og 2 barn, og suppen tar kun 15 minutter å tilberede.
4 dl vann
3 bokser mais (Tilsammen 600 g)
3 ss lake fra jalapenosglass
1 ss jalapenos
1 terning hønsebuljong (eller grønnsaksbuljong)
2,5 ts gurkemeie
1/2 løk, hakket
1 kinesisk hvitløk, hakket
3 dl kremfløte
5 ss creme fraïche
1 potte koriander, hakket
Salt og pepper
Hvitløksbaguetter
Start med å kjøre følgende i blender:
- Vann
- Mais (uten laken)
- Laken fra jalapenosglasset
- Jalapenos
- Løk
- Hvitløk
Ha det så i en gryte, og tilsett:
- Fløte
- Creme fraïche
Kok opp og la det småkoke i 5-10 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Ha i koriander, og server umiddelbart.
Rør gjerne inn en teskje creme fraîche i hver suppebolle.
Serves med nystekte hvitløksbaguetter.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar