SEI MED PASTA OG OVNSBAKTE GRØNNSAKER

Fisk og godt med grønnsaker gjør dette til en næringsrik middag. Har du andre grønnsaker liggende kan de gjerne tas med i retten.
Oppskriften holder til  2 voksne og 3 små barn.



600 gram sei
400 gram pasta
2 pakker småtomater
1 løk
4 fedd hvitløk
2 røde paprika 
1/2 hokkaidogresskar (kan byttes ut med 2 søtpoteter)
2 ss tørket oregano
Litt sitronsaft
Salt
Sitronpepper
Olivenolje

Start med å sette ovnen på 220 grader.
Skrell gresskar/søtpotet og kutt i biter. Skrell løk, og del i båter. Finhakk hvitløk, og strimle paprika. Del tomatene i to.
Spre grønnsakene utover et bakebrett og ringle over litt olivenolje, salt og oregano. Bland sammen. Stek i ovnen i ca. 30 minutter.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

I mellomtiden tørker du seifiltene, og krydrer dem med salt og sitronpepper.
Varm litt olje i en stekepanne, og stek filsken på begge sider til den er gjennomstekt.
Skvis over litt sitronsaft,

Rør sammen pasta med litt olivenolje, og bland med grønnsaker på tallerken. Anrett med fisk på toppen.

Vel bekomme!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs