DEILIGE BROWNIES

Det er lite som er bedre enn en brownieskake proppet full av deilig sjokolade..




185 gram smør
100 gram lys kokesjokolade
85 gram mørk kokesjokolade
40 gram bakekakao
85 gram mel

30 gram melkesjokolade
50 gram hvit sjokolade
3 egg
275 gram sukker

Kutt smør i terninger, og lys og mørk kokesjokolade i biter. Ha smør og kokesjokoladen i en bolle og smelt over vannbad eller i mikrobølgeovnen med plastfolie over.
La blandingen avkjøles på benken.

Sett stekeovnen på 180 grader.

Pisk egg og sukker luftig og lyst. Ha i egg- og sjokoladeblandingen og vend den forsiktig inn med en slikkepott. Ikke stress med denne delen av bakingen, ta deg god tid. Poenget er å blande uten å gjøre røren mindre luftig.
Ha en sikt over bakebollen, sikt i hvetemel og bakekakao.
Vend dette inn med en slikkepott på samme måten som med eggeblandingen.
Hakk melkesjokolade og hvit sjokolade i små biter, og vend dem forsiktig inn i røren.

Dekk en form på ca. 20 x 20 cm med bakepapir, og hell røren over.
Stekes i ca. 25 minuter på 180 grader.
Avkjøl før du tar den ut av formen. Holder seg fint i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil en uke, og i en måned i fryseren.

Smaker nydelig alene, eller servert sammen med is eller en bærcoulis.

Vel bekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs