GRATINERT PASTAFORM MED BLOMKÅLSAUS OG KYLLING

Dette er en nydelig pastaform som har milde gode smaker som passer både voksne og barn!
Super hverdagsmat som er ferdig på under 30 minutter. Serveres gjerne med en frisk salat ved siden.
Oppskriften metter 2 store og 3 små.




350 gram pasta
3 kylingfileter
1 blomkål
7,5 dl vann
2 terninger kyllingbuljong
0,5 dl fløte
50 gram smør
4 ss mel
Revet ost
Olje til steking
Salt og nykvernet pepper

- Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og sett til side.

- Kutt kyllingfileter i terninger, krydre med salt og pepper, og stek dem i olje i en stekepanne.

- Del blomkålen i små buketter, og kok dem på medium varme i 7,5 dl vann tilsatt to terninger kyllingbuljong.
Når blomkålen er mør sparer du på kraften fra gryten i en bolle, og setter blomkålbukettene til side.

- Smelt smøret i en kasserolle på svak varme. Rør inn melet, og ha i kraften fra blomkålen.
Rør godt sammen til alle klumper er borte, og varm sakte opp på svak til medium varme under omrøring.  La det småkoke i 5 minutter. Rør inn fløte. Smak til med salt og nykvernet pepper.

- Ha blomkål, pasta og kylling i en ildfast form. Hell over sausen fra gryten, og bland sammen. Strø over revet ost gratinér i ovnen til osten er gyllen.

Serveres umiddelbart med en frisk salat.
Vel bekomme!

1 kommentar:

  1. Mmmm...denne oppskriften må absolutt prøved ut her hjemme. Takk for at du deler med deg av disse flotte oppskriftene :)

    Mvh
    Hege

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs