Enkel og god hverdagspasta!
Oppskriften holder til 2 store og 2-3 små.
400 gram pasta
2 ss olivenolje
1 løk, finhakket
1 paprika, i terninger
500 gram hermetiske tomater
3 ss soltørkede tomater i olje, hakket
100 gram pepperoni, i skiver
1 ts paprikapulver
2 ss persille, hakket
1 ts flytende honning
Salt og nykvernet pepper
Varm oljen i en stekepanne, og stek løken på medium varme til den er myk.
Tilsett paprika, tomatene fra boks, soltørkede tomater og paprikapulver. Kok opp.
Ha i pepperoni og persille, krydre etter smak med salt og nykvernet pepper.
La det putre på medium til lav varme i 10 minutter før servering.
Kok pastaen etter anvisning på pakken og bland sammen med sausen.
Server gjerne med en grønn salat til.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar