Oppskriften gir 16-20 ruller.
500 gram kyllingfilet
3 skiver bacon
3 ss hakkede soltørkede tomater
1 håndfull basilikumsblader
1 fedd hvitløk, finhakket
4 butterdeigsark (fra frysedisken i matbutikker)
1 egg
Sesamfrø
Frisk salat til servering
Sett ovnen på 225 grader.
Kutt kyllingen i terninger, og ha den i en food prosessor. Kjør sammen litt. Tilsett bacon i biter, hvitløk, soltørket tomat og basilikum og kjør videre til en fin farse.
Kjelve butterdeigsarkene litt, så de blir noe større.
Legg på kyllingblandingen på hele bortsett fra kantene på kortsiden, og rull dem sammen til en pølse.
Om ønskelig kan de fryses nå og tas opp for steking ved en senere anledning.
Skjær hver pølse i 2,5 cm store biter, og pensle med egg. Rull dem i sesamfrø og sett på et bakebrett.
Stek i 20 minutter.
Nyt med en frisk salat!
Vel bekomme!
Heisann :-D dette frister å lage. skal de fire butterdeigplatene ligge oppå hverandre eller baker du ut en og en?
SvarSlettJeg baker ut en og en! Lykke til med matlagingen!
SvarSlett