RASK KIKERTCURRY

Det er så deilig med retter som lages i en fei, men som allikevel er knallgode og fulle av smak!
Dette er en slik rett, og den kan absolutt anbefales.




2 bokser hermetiske kikerter, skylt
300 gram kålrot, i terninger
2 gulrøtter, i terninger
1 løk, finhakket
3 fedd hvitløk, finhakket
1 liten bit ingefær, finhakket
1,5 ts malt koriander
1,5 ts malt spisskummen
1 ts gurkemeie
1 ts salt
Chilipulver
2 dl vann
4 ss yoghurt naturell
Rapsolje til steking

Stek løk og hvitløk på medium varme i litt olje, til løken er myk. Tilsett kålrot og gulrot og la det steke med i et par minutter. Tilsett krydder og vann, og la det småkoke under lokk i 10 minutter.
Rør inn yoghurt og smak til med chilipulver.
Rør så inn kikertene og server med nanbrød.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar