PASTA CARBONARA MED PARMASKINKE OG PARMIGIANO REGGIANO

I anledning Parmigiano Reggiano night den 25. oktober har vi hatt en deilig kremet pasta carbonara med parmaskinke og Parmigiano Reggiano til middag. 
Oppskriften holder til 2 store og 2-3 små.




125 gram parmaskinke
2 eggeplommer, romtemperert
1/2 rødløk, hakket
1 dl fløte
80 gram parmersan, revet
Salt og nykvernet pepper
Olivenolje
350 gram pasta

Sprøstek spekeskinken i olje i en stekepanne.
Tilsett løken og la det frese sammen på medium varme til løken er myk.
Kok pasta al dente etter anvisning på pakken, og hell av vannet.
Visp sammen eggeplommer, fløte og parmesan.
Hell blandingen over den nykokte pastaen, og rør godt sammen. Rør så inn spekeskinke- og løkblandingen.
Server umiddelbart, gjerne med godt brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar