Pastapanne med chorizo, chili og gressløk

Denne retten er full av masse deilige smaker - den lages i en fei, så sett i gang, før du vet ordet av det har du en enkel pastarett som fort blir en favoritt på bordet!
Før du starter bør du få tak i en god chorizopølse som du skiver selv, Taga sin er veldig smakfull og selges på velassorterte dagligvareforretninger.
Denne oppskriften holder til 3-4 personer.




500 gram pasta
150 gram chorizo (Gjerne Taga chorizo)
1 rød chili, skivet
2 fedd hvitløk
2 ss hakket gressløk
5 ss pastavann
5 ss olivenolje

Kok pasta al dente etter anvisning på pakken.
Kutt chorizopølsen i skiver og stek den på medium til høy varme i olivenoljen.
Tilsett hvitløk og chili og la det surre videre på medium varme i ett minutt.
Hell vannet av pastaen, men husk å tilsette pastavann i pannen først.
Bland pasta og gressløk med resten i stekepannen og server umiddelbart.

Vel bekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar