Fantastisk god aspargesterte

Det er deilig med mat som er veldig enkel å lage og som også smaker fantastisk! 
Dette er en slik rett. 
Den metter ikke som en middag, men er en nyyyyydelig lunsj eller en smårett når du føler for å kose deg!
Oppskriften gir 3 terter.


3 frosne butterdeigplater
200 gram miniasparges (små tynne asparges)
90 gram revet parmersan
3 ss balsamico eddik (gjerne en god søt type)
Litt kvernet havsalt

Sett ovnen på 200 grader.
Tin de frosne butterdeigplatene i 15 minutter i romtemperatur.
Kjevle dem ut litt på et bakepapir, slik at de passer til aspagesene og du bår en liten kant rundt.
Strø parmersan på butterdeigsplatene, og legg asparges oppå. Press aspargesene litt ned i deigen.
Kvern over havsalt.

Stek midt i ovnen på 180 grader til aspargesene er møre, og tertene har fått gyllen farge.
Drypp over balsamicoeddik.
Serveres umiddelbart!

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar