Pasta penne szechuan

Det har kommet en serie med økologiske kryddermikser på markedet fra Raske Retter.
Matbloggsentralen har en utfordring på vegne av Raske Retter gående, og i den forbindelse oppfordrer de bloggere til å komme med nye oppskrifter der disse krydderposene brukes.
Krydderposene selges blandt annet på Meny, Ultra, Ica Supermarked og flere Coop butikker.
Denne retten er et av mine forslag, en rask pastarett med masse smak som lages på 15 minutter.
Prøv den du også!



500 gram penne pasta
400 gram kyllingkjøttdeig
4 fedd hvitløk
10-12 sjalottløk
1/2 mellomstort kålhode
1 chili
1 boks hermetiske cherrytomater (eller hakkede tomater)
1 Raske Retter laks szechuan kryddermiks
Salt
Rapsolje og smør til steking

Kok penne etter anvisning på pakken.
Finhakk hvitløk og chili.
Rens og del sjalottløk i to eller fire etter størrelse.
Strimle et halvt kålhode.
Brun kyllingkjøttdeigen i smør i en stekepanne eller jerngryte sammen med krydderpose 1.
Ta ut og sett til side i en bolle.
Surr hvitløk, chili og sjalottløk et par minutter på medium varme i olje.
Tilsett kål og la det steke sammen noen minutter.
Rør inn kjøttdeigen, hermetiske tomater, soyasaus og krydderpose 2.
La det putre i 5 minutter.
Smak til med salt før szechanpannen serveres sammen med pasta penne.

Vel bekomme!



2 kommentarer:

  1. Ser fristende ut! Kanskje jeg prøver meg på en vegetarversjon med vegetar"kjøttdeig" en gang :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det syntes jeg du skal gjøre! :-)
      Jeg lagde en versjon uten kjøtt også, droppet kjøttdeigen og økte grønnsaksmengden. Stekte grønnsakene i første krydderblanding og tilsatte neste kryddderblanding sammen med tomatene.
      Kan anbefales :-)

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs